CAS-nr .: 67-63-0 isopropanol

CAS-nr .: 67-63-0 isopropanol

Isopropanol kan erstatte ethanol som et opløsningsmiddel. Det er et godt opløsningsmiddel og kemisk råmateriale. Det bruges i maling, medicin, pesticid, kosmetik og andre industrier.

Beskrivelse

isopropanol

CAS nr .: 67-63-0

Renhed: 99,8%

Produktegenskaber

Isopropylalkohol er også kendt som "tørvin", to methyl methanol, 2-propanol, engelsk: isopropylalkohol, den mest enkle sekundære alkohol, og det er en af isomererne af normal propylalkohol. En farveløs antændelig væske med stærk lugt. Det lugter som en blanding af ethanol og acetone.

Produkt detaljer

I mange tilfælde kan isopropanol erstatte ethanol som et opløsningsmiddel. Det er et godt opløsningsmiddel og kemisk råmateriale. Det bruges i maling, medicin, pesticid, kosmetik og andre industrier. Det anvendes også til fremstilling af acetone, isopropylester, isopropylamin (atrazinråmateriale), to ISO-propylether, isopropylacetat og thymol. Det er det første kemiske produkt fremstillet af råolier råvarer i petrokemiske industriens historie.

Emballage: 160 kg / tromle


Med over 15 års erfaring er vi velkendte som en af de mest professionelle Intermediates-producenter og leverandører. Hvis du leder efter cas nr .: 67-63-0 isopropanol, velkommen til at bestille hos vores fabrik. Konkurrencedygtig pris og fremragende service er til rådighed.
Hot Tags: Cas nr .: 67-63-0 isopropanol, producenter, leverandører, fabrik, pris

Relaterede produkter

Undersøgelse

Produkter