Hjem > Nyheder > Indhold
Wolfram priser steg 50%
Sep 21, 2017

For nylig, pris af wolfram stiger hurtigere end nogen større råvare sats, næsten to måneder, wolfram priser steg mere end 50%, især i de vestlige lande, over for den globale Kina wolfram produktion tegnede sig for 80% af den nationale produktion politik, frygter mere koncentreret.

Europæiske wolfram pris steg med 52% siden starten af juli. Der er mere end alle 22 af de vigtigste råvarer i Bloomberg indeks.

Den Europæiske Union rangerer wolfram som en af de vigtigste råvarer, og instituttet British geological survey lister det så listen over levering risiko lister for materialer, der kræves til at opretholde Storbritanniens økonomi og livsstil.

Grund, i 2017, 80% af den samlede globale wolfram produktion indført den kinesiske Xianchan miljøbeskyttelsespolitik, Mine forbud forurening, internationale marked bekymringer wolfram udbuddet vil være af "" ". Hertil kommer, Japan, Holland og USA 's oversøiske virksomheder krav inddrivelsen er indlysende, siden begyndelsen af året, eksportmængden steg, levering af wolfram priser indvarslede i "skyhøje" ".

Wolfram marked "varer skrap hen til hitte situationen fortsætter, nogle købere nødt til at acceptere den" præmie "i tilfælde af akut behov for at dække posteringen.


Produkter