Hjem > Nyheder > Indhold
Kina har fundet guldreserver på 12 tusind og 100 tons, anden rangering i verden
Oct 09, 2017

Ifølge Xinhua nyhedsbureau, vicepræsident for China Gold Association Zhang Yongtao, sagde, at Kinas guldreserver fra 2016 er blevet identificeret op til 12.000 og 100 tons, som er verdensrangør efter Sydafrika.

Han holdes dagen før "The Belt and Road" guldindustrien forum orientering sagen.

Zhang Yongtao sagde, at den overordnede udvikling af Kinas guldindustri er sund og stabil, guldbaseret, udvikling af flere metaller samtidigt. I 2016, Kinas guldhandel handelsvolumen på 24 tusind tons (Dan Bian), futures handelsvolumen på 39 tusind tons (Dan Bian), handelsbanker OTC handelsvolumen på 7 tusind tons, den samlede omsætning nåede 70 tusind tons. Han forventer, at "13. Femår" i perioden af ​​denne figur forventes at overstige 100 tusind tons.

Han sagde: "Bælte og vej" guldrige mineralressourcer langs hele landet, forbrugsbehov, investering og handel med handel, indtager en vigtig position i værdikæden i guldindustrien. Guldet som de førende industrier, for at prioritere Kina og landene langs guldundersøgelsen, minedrift, forarbejdning, forbrug og investering i guldhandel er samarbejde af stor betydning for at fremme den sunde udvikling af Kinas guldindustri.

Ifølge rapporterne, "The Belt and Road" guldindustrien forum vil blive afholdt den 12. oktober vil forummet fokusere på "The Belt and Road" -initiativet bag baggrunden, muligheder og udfordringer, internationalt samarbejde, innovation og udviklingskapacitet af grønne problemer står over for Kinas guldindustri, global guldindustri, der skal opbygge en international platform for udveksling og samarbejde.


Produkter