Sodium Isoamyl Xanthate (SIAX)

Sodium Isoamyl Xanthate (SIAX)

Sodium Isoamyl Xanthate SIAX er en stærk samler. Den anvendes i flotationsprocesserne af ikke-jernholdige metalliske mineraler, hvor en stærk men en ikke-selektiv samler er ønsket. Det er en god samler til flotation af tarnished sulfid eller kobberoxid og blyoxidmalmer (efter sulfidering med Na2S eller NaHS). Ved flotation af kobber-nikkelsulfid og auriferous pyrit ect er natriumisoamylxanthat også en god samler

Beskrivelse

Sodium Isoamyl Xanthate SIAX

 

Sodium Isoamyl Xanthate SIAX CAS-nummer: 2540-36-5

Sodium isoamyl Xanthate SIAX Molecular Formula: (CH3) 2CHCH2CH2OCSSNa

Sodium Isoamyl Xanthate SIAX Beskrivelse:

Et gulligt pulver med en skarp lugt, opløselig i vand.

Sodium Isoamyl Xanthate SIAX Principal Uses:

Natriumisoamylxanthat er en stærk samler. Den anvendes i flotationsprocesserne af ikke-jernholdige metalliske mineraler, hvor en stærk men en ikke-selektiv samler er ønsket. Det er en god samler til flotation af tarnished sulfid eller kobberoxid og blyoxidmalmer (efter sulfidering med Na2S eller NaHS). Ved flotation af kobber-nikkelsulfid og auriferous pyrit ect er natriumisoamylxanthat også en god samler.

Sodium Isoamyl Xanthate SIAX Specifikation:

Vare

Indeks

Sodium isoamyl xanthate% ≥

76.0

Fri alkali% ≤

0,5

Gyldighedsperiode (måned)

10

pakning

120 kg / stål tromle

 

Sodium Isoamyl Xanthate SIAX Opbevaring og transport: Beskyttes mod fugtig, tørt sollys og ild.


Med over 15 års erfaring er vi velkendte som en af de mest professionelle Xanthates Flotation Reagents producenter og leverandører. Hvis du leder efter Sodium Isoamyl Xanthate (SIAX), er du velkommen til at bestille ordrer hos vores fabrik. Konkurrencedygtig pris og fremragende service er til rådighed.
Hot Tags: Sodium Isoamyl Xanthate (SIAX)

Relaterede produkter

Undersøgelse

Produkter