90% Sodium Ethyl Xanthate SEX CAS NO .: 140-90-9 Anvendes som Mining Flotation Collector til kobber og blyoxid ORE

Natriumethylxanthat Et gulligt pulver eller en pellets med en skarp lugt, opløselig i vand. Det kan danne uopløselige forbindelser med metalliske ioner, fx: kobolt, kobber og nikkel etc. Som en samler er selektiviteten af ​​natriumethylxanthat den stærkeste i xanthatlinie.

Beskrivelse

Natriumethylxanthat


Sodium Ethyl Xanthate SEX CAS-nummer: 140-90-9

Sodium Ethyl Xanthate SEX Molecular Formula: C2H5OCSSNa

Sodium Ethyl Xanthate SEX Beskrivelse: Et gulligt pulver eller pellet med en skarp lugt, opløselig i vand. Det kan danne uopløselige forbindelser med metalliske ioner, fx: kobolt, kobber og nikkel etc.

Sodium Ethyl Xanthate SEX Principal anvendelse: Som en samler er selektiviteten af ​​natriumethyl xanthat den stærkeste i xanthatlinie. Det anvendes meget i præferenceflotering af fin flotabilitet eller komplekse sulfidmineraler. Det bruges også i flotation af kobber, blyoxidmalm i forbindelse med vulkaniseringsmidler. Det anvendes også som udfældningsmiddel i hydrometallurgiske processer (fx raffinering af zinkelektrolyt) og som sulfidationspromotor af gummi.


Natriumethyl Xanthate SEX Specifikation:

Vare

Tørring

Syntetisk

pellet

Pulver

Natriumethyl xanthat% ≥

90.0

90.0

82,0

Fri alkali% ≤

0,2

0,2

0,5

Fugt og flygtig% ≤

4.0

4.0

___

Sodium Ethyl Xanthate SEX Opbevaring: Skal beskyttes mod fugtigt, tørt sollys og ild.

Med over 15 års erfaring er vi velkendte som en af ​​de mest professionelle Xanthates Flotation Reagents producenter og leverandører. Hvis du leder efter 90% natriumethyl xanthat sex cas nr .: 140-90-9, der bruges som minedrift flotationssamler til kobber og blyoxidmalm, velkommen til at bestille hos vores fabrik. Konkurrencedygtig pris og fremragende service er til rådighed.

Hot Tags: 90% natriumethyl xanthat SEX CAS nr .: 140-90-9 anvendes som minedrift flotationssamler til kobber og blyoxid ORE, producenter, leverandører, fabrik, pris

Relaterede produkter

Undersøgelse

Produkter