CAS nr.: 142-82-5 N-heptan/heptan

CAS nr.: 142-82-5 N-heptan/heptan

n-heptan er farveløs væske. N-heptan bruges en komponent af blandet brændstofsammensætninger såvel som opløsningsmiddel i organisk kemiske reaktioner

Beskrivelse

Dansk navn: n-heptan

Kinesiske Academy of Sciences: 142-82-5

Molekylformel: C7H16

Fysisk-kemiske egenskaber

Udseende og karakter: farveløs væske

Renhed: mere end 97%

Massefylde: 0.71 g/20 ml C

Smeltepunkt: - 91 grader C (lit.)

Kogepunkt: 98 grader C (antændende.)

Flammepunkt: 30 F

Brydningsindeks: n20/D 1.397

Vandopløselighed: næsten uopløselige

Opbevaringsbetingelserne: pulterrum er ventileret og tørret ved lav temperatur og opbevares adskilt fra iltningsmiddel og syre.

Damp pres: ved 25 C 45.2mmhg

Damp tæthed: 3.5 (med air)

n-heptan bruges en komponent af blandet brændstofsammensætninger såvel som opløsningsmiddel i organisk kemiske reaktioner

Brug af produktet er hovedsagelig anvendes som standard for bestemmelse af oktan værdi, opløsningsmiddel og forberedelsen af den organiske syntese og de eksperimentelle reagenser. Opbevaring og transport emballering, oplagring og transport: forsegle malerspand eller tankskib. Opbevaring skal placeres i et tørt og køligt sted, og pulterrum bør have en ventilation facilitet til at undgå kontakt med vand for at undgå hydrolyse. Transport bør være i overensstemmelse med bestemmelserne i de relevante veje og jernbaner af Folkerepublikken Kina om transport af farlige kemikalier.

Med over 15 års erfaring er vi kendt som en af de mest professionelle Regulator producenter og leverandører. Hvis du leder efter cas nr.: 142-82-5 n-heptan/heptan, velkommen til ordrer hos vores fabrik. Konkurrencedygtige priser og fremragende service er tilgængelig.
Hot Tags: CAS nr.: 142-82-5 n-heptan/heptan, producenter, leverandører, fabrik, pris

Relaterede produkter

Undersøgelse

Produkter