Salicylhydroximsyre CAS nr .: 89-73-6 som den stærke selektivitet for tinflotation lav toksicitet

SALICYLHYDROXIMINSYRE Lyserød til orange pulver, svagt opløseligt i vand, opløseligt i vandig alkali, kemisk stabil med lugt af salicylsyre.

Beskrivelse

SALICYL-HYDROXIMINSYRE


Salicylhydroximsyre Hovedkomponent: Salicylhydroximsyre

Salicylhydroximsyremolekylformel: C6H4OHCONHOH


Salicylhydroximsyre Beskrivelse:

Lyserød til orange pulver, svagt opløseligt i vand, opløseligt i vandig alkali, kemisk stabil med lugt af salicylsyre.


Salicylhydroximsyre Hovedformål:

Salicylhydroximsyre kan danne stabilt chelat med tin wolfram, kobber, jern og sjældne jordarter osv. Men det danner ustabilt chelat med alkalimetaller og jordalkalimetaller. Så selektiviteten af ​​salicylhydroximsyre er fremragende. Især salicylhydroximsyrechelater med tin til dannelse af forskellige komplekse salte, så salicylhydroximsyre har stærk selektivitet for tin. Ved flådning af tin anvendes den altid i forbindelse med P86, og Salicyl Hydroximic Acid har også nogle skumpræstationer. Salicylhydroximic Acid udviser også egenskaben med lav toksicitet, (en sekstendedel af benzyl arsen syre, så anvendelsen af ​​dette produkt kan i høj grad forbedre miljøet), lav dosering og bred anvendelighed.


Salicylhydroximsyre Specifikation:

Vare

Indeks

Salicylhydroximsyre% ≥

60,0

Livstid (måned)

24

Emballage:

100 kg / stål tromle

Salicylhydroximsyre Opbevaring og transport: For at være beskyttet mod fugtigt, tørt sollys og ild.

Med over 15 års erfaring er vi velkendte som en af ​​de mest professionelle producenter af hydroxaminsyreflotationsreagenser og leverandører. Hvis du leder efter salicylhydroximsyre CAS nr .: 89-73-6 som den stærke selektivitet for tinflotation lav toksicitet, velkommen til at bestille ordrer hos vores fabrik. Konkurrencedygtig pris og fremragende service er til rådighed.

Hot Tags: salicylhydroximsyre CAS nr .: 89-73-6 som den stærke selektivitet for tinflotation lav toksicitet, producenter, leverandører, fabrik, pris

Relaterede produkter

Undersøgelse

Produkter