Skummende Agent CAS ikke: 109-66-0 N-pentan

Skummende Agent CAS ikke: 109-66-0 N-pentan

N-pentan er gennemsigtig og farveløs væske, N-pentan bruges primært til molekylær si desorption for at erstatte freon blæser agent, bruges som et opløsningsmiddel, fremstilling af kunstige is, anæstesi, syntese af amylalkohol, isopentane osv...

Beskrivelse

N-pentan

N-pentanEngelsk navn: pentan

N-pentanCAS: 109-66-0

N-pentanMolekylformel: C5H12

N-pentanFysiske og fysiske udseende og karakter: gennemsigtig og farveløs væske

N-pentanRenhed: mere end 99%

N-pentanTæthed: 0.626

Smeltepunkt:-130 grader C

Kogepunkt: 36 grader C

Flammepunkt:-49 C s.

Brydningsindeks: 1.358

Vandopløselighed: 0.0007 g/L (20 grader C)

N-pentanStabilitet: Stabil ved stuetemperatur i lukket beholder under normal opbevaring og håndtering af betingelser.

N-pentanOpbevaringsbetingelserne: pulterrum er ventileret og tørret ved lav temperatur og opbevares adskilt fra iltningsmiddel og syre.

N-pentanDamp pres: 527mmHg på 25 grader C

Produktet anvendes primært til molekylær si desorption for at erstatte freon blæser agent, bruges som et opløsningsmiddel, fremstilling af kunstige is, anæstesi, syntese af amylalkohol, isopentane osv... Opbevaring og transport emballering, oplagring og transport: forsegle malerspand eller tankskib. Opbevaring skal placeres i et tørt og køligt sted, og pulterrum bør have en ventilation facilitet til at undgå kontakt med vand for at undgå hydrolyse. Transport bør være i overensstemmelse med bestemmelserne i de relevante veje og jernbaner af Folkerepublikken Kina om transport af farlige kemikalier.


Med over 15 års erfaring er vi kendt som en af de mest professionelle Flotation reagenser producenter og leverandører. Hvis du leder efter skummende Agent CAS nr: 109-66-0 N-pentan, velkommen til ordrer hos vores fabrik. Konkurrencedygtige priser og fremragende service er tilgængelig.
Hot Tags: Skummende Agent CAS ikke: 109-66-0 N-pentan, producenter, leverandører, fabrik, pris

Relaterede produkter

Undersøgelse

Produkter