Flydende pineolie som flotternes flotation for kobber, bly, zink, jernsulfid-ore

PINEOLJE Gullig gennemsigtig olieagtig væske, svagt opløselig i vand. Det kan nedbrydes ved opvarmning og i kontakt med syrer, og efterfølgende reducere flotationseffekten. Fyrolieen anvendes i vid udstrækning i flotation af forskellige metalliske og ikke-metalliske mineraler.

Beskrivelse

PINEOLJE


PINEOLJE Beskrivelse:

Gullig gennemsigtig olieagtig væske, svagt opløselig i vand. Det kan nedbrydes ved opvarmning og i kontakt med syrer, og efterfølgende reducere flotationseffekten.


PINEOLIE Hovedformål:

Fyrolieen anvendes i vid udstrækning i flotation af forskellige metalliske og ikke-metalliske mineraler. Det anvendes hovedsagelig i flotation af kendte sulfidmalmer, såsom bly-, kobber-, zink- og jernsulfid og ikke-sulfidmineraler. Den udviser nogle opsamlingsegenskaber, især for letflydbare mineraler, såsom talkum, grafit, sulpher, molybdenit og kul osv. Skummet produceret af fyrolie er mere vedholdende end det, der produceres af andre frødere.


PINEOLIE Specifikation:

Vare

Indeks

Speicial klasse

Grade 1

Lønklasse 2

Indhold af ensværdige alkoholer% ≥

49,0

44,0

39,0

Tæthed (20 ℃) ​​g / ml

0,9

0,9

0,9

Gyldighedsperiode (måned)

24

24

24

Emballage:

170 kg / stål tromle, 185 kg / plastromme

PINEOLJE Opbevaring og transport: For at være beskyttet mod vand, forbrændt sollys og ild, ikke liggende ned, ikke på hovedet.

Med over 15 års erfaring er vi kendt som en af ​​de mest professionelle Flotation Frother-producenter og leverandører. Hvis du er på udkig efter flydende fyrolie som flotternes flotation til kobber, bly, zink, jernsulfidmalme, velkommen til at bestille hos vores fabrik. Konkurrencedygtig pris og fremragende service er til rådighed.

Hot Tags: flydende fyrolie som flotternes flotation for kobber, bly, zink, jernsulfid-ORE'er, fabrikanter, leverandører, fabrik, pris

Relaterede produkter

Undersøgelse

Produkter