Flydende methyl isobutylcarbinol MIBC anvendes som et godt skum til bly-zink-, kobber- og molybdænmalm, kobber og guld og NoN-metallisk mineral

Methyl isobutylcarbinol (MIBC) Fremragende skummiddel til ikke-jernholdigt metal og ikke-metalliske malme. Det anvendes som skummiddel til ikke-jernholdige oxidmalmer eller fintkornede sulfidmalmer, der indeholder en stor mængde jordkvalitet.

Beskrivelse

Methyl Isobutyl Carbinol (MIBC)


Methyl Isobutyl Carbinol MIBC Molecular Formula: C6H14O

Methyl Isobutyl Carbinol MIBC CAS-nummer: 108-11-2


Methyl Isobutyl Carbinol MIBC Specifikationer:

Renhed, (vægt.%), Min

≥98

Vand, (vægt.%), Max

≤0.2

Syrerid som eddikesyre, (vægt%), maks

≤0.005


Methyl Isobutyl Carbinol MIBC Anvendelse:

Methyl Isobutyl Carbinol MIBC Fremragende skummiddel til ikke-jernholdige metaller og ikke-metalliske malme. Det anvendes som skummiddel til ikke-jernholdige oxidmalmer eller fintkornede sulfidmalmer, der indeholder en stor mængde jordkvalitet. Det er meget udbredt i bly-zink malm, kobber-molybdæn, kobber-guldmalm og mineralforarbejdning af kobber-guld malm, selv om verden. Det har særlig effektive på at forbedre kvaliteten af ​​koncentrere.

Methyl Isobutyl Carbinol MIBC Emballage: 165 kg / tromle, 830 kg / tromle, IBC Tromme.

Methyl Isobutyl Carbinol MIBC Opbevaring: Opbevares i køligt, tørt, ventileret lager.

Med over 15 års erfaring er vi kendt som en af ​​de mest professionelle Flotation Frother-producenter og leverandører. Hvis du er på udkig efter flydende methyl isobutyl carbinol mibc, der bruges som et godt skum til bly-zink, kobber og molybdensmalm, kobber og guld og ikke-metallisk mineral, er du velkommen til at bestille hos vores fabrik. Konkurrencedygtig pris og fremragende service er til rådighed.

Hot Tags: flydende methyl isobutyl carbinol MIBC anvendes som en god skum til bly-zink, kobber og molybdæn ORE, kobber og guld og noN-metallisk mineral, fabrikanter, leverandører, fabrik, pris

Relaterede produkter

Undersøgelse

Produkter