Liquid Sodium Diethyl Dithiophosphate Anvendes som Flotation Collector til kobber, bly, nikkel sulfid OREs

Natriumdiethyldithiophosphat Gulbrun væske.Gråbrun væske.Sodiumdiethyldithiophosphat Anvendelse er en vandig opløsning af dialkyldithiophosphat. Det er den mest selektive samler i dithiophosphatområdet.

Beskrivelse

Natriumdiethyldithiophosphat


Natriumdiethyldithiophosphat CAS-nr .: 3338-24-7

Sodium Diethyl Dithiophosphate Appreance; Gul brun væske


Natriumdiethyldithiophosphat Anvendelse

Mineralreagenset er en vandig opløsning af dialkyldithiophosphat. Det er den mest selektive samler i dithiophosphatområdet. Det har ingen skum karakteristika. At være et selektivt reagens, er det nyttigt som en grovere kollektor, der producerer et højkvalitets første koncentrat. For optimal udnyttelse anvendes en scavenger-kollektor, et stærkere dithiophosphat eller et xanthat i forbindelse med det.

Natriumdiethyldithiophosphat (DSP-01) er meget selektiv mod pyrit og andre jernsulfider og anvendes derfor ved flotation af kobbersulfidmineral og Cu-aktiveret sphalerit, især i nærvær af pyrit. Det flyder ikke med sulfid. Samleren, der er et selektivt reagens, kan anvendes på let flydende befriet kobbersulfid som Skim-Air-flotation i slibekredsløbet.

Det kan tilsættes ufortyndet eller fortrinsvis fortyndet med klart vand til 5-20% opløsninger for bedre at kontrollere doseringen. Det er god praksis at røre før brug.

Doseringen af ​​dette produkt varierer med typen malm, der sædvanligvis ligger inden for området fra 20 til 100 gram pr. Metrisk tonmalm.

Det virker effektivt i PH-området fra 4 til 12. På grund af dets selektivitet mod jernsulfider kan den anvendes ved lavere alkalinitet end xanthater.


Sodium Diethyl Dithiophosphate Packaging

Type

pakning

Antal

Plastromme

Nettovægt 200 kg pr. Plastromme 4 tromler på en træpall tæt fastspændt

80 tromler pr. 20'FCL, 16MT

IBC Tank

Nettovægt 1100kgs pr. IBC

20 IBC'er pr. 20'FCL, 22MT


Sodium Diethyl Dithiophosphate Sikkerhed og Håndtering

DSP-01 er fremstillet under omhyggeligt styrede forhold. Men i varierende grad kan de betragtes som skadelige, og derfor skal du altid læse og forstå MSDS for dette produkt før du håndterer dette produkt.

Denne flotationssamler forårsager irritation af øjne og hud. Sikker håndtering omfatter brugen af ​​sikkerhedsbriller, naturlige gummihandsker og beskyttelsesbeklædning.


Sodium Diethyl Dithiophosphate Storage

Opbevares på et tørt og godt ventileret sted væk fra varme og sollys efter princippet "første ind / første ud".

Undgå nedfrysning Opbevares i plastrommer eller overtrukne ståltrumler


Sodium Diethyl Dithiophosphate Environmental Impact

Det er biologisk nedbrydeligt. Størstedelen af ​​samleren er bundet op med koncentratet og ødelægges i de efterfølgende forarbejdningsoperationer. Resten overføres til udkørslen. Udslip i vandsystemet bør undgås.

Med over 15 års erfaring er vi velkendte som en af ​​de mest professionelle dithiophosphates Flotation Reagents producenter og leverandører. Hvis du leder efter flydende natrium-diethyl-dithiophosphat, der anvendes som flotationssamler til kobber, bly, nikkel sulfidmalm, velkommen til at bestille ordrer hos vores fabrik. Konkurrencedygtig pris og fremragende service er til rådighed.

Hot Tags: flydende natriumdiethyldithiophosphat, der anvendes som flotationssamler til kobber-, bly-, nikkel-sulfid-ORE'er, fabrikanter, leverandører, fabrik, pris

Relaterede produkter

Undersøgelse

Produkter