Flydende natriumdibutyldithiophosphat anvendt som en effektiv samler til flotation af kobber- eller zinksulfid-ore og nogle ædle metallermalme

DITHIOPHOSPHATE BS (Sodium dibutyl dithiophosphate) Gul til mørkbrun vandig opløsning, temmelig stabil kemisk, ingen skarp odour.Dithiophosphate BS er en effektiv samler til guldmalm og sølv, kobber, zinksulfidmalm. Det viser svag kollektiv effekt til pyrit i alkalisk kredsløb. Dette reagens har lidt rystende egenskab.

Beskrivelse

DITHIOPHOSPHATE BS (natriumdibutyldithiophosphat )


DITHIOPHOSPHATE BS Natriumdibutyldithiophosphat CAS-nummer: 36245-44-0

DITHIOPHOSPHATE BS Natriumdibutyldithiophosphat Hovedbestanddel: Natriumdibutyldithiophosphat

DITHIOPHOSPHATE BS Natriumdibutyldithiophosphat Molekylformel: (C4H9O) 2 PSSNa

DITHIOPHOSPHATE BS Natriumdibutyldithiophosphat Beskrivelse: Gul til mørkbrun vandig opløsning, temmelig stabil kemisk, ingen skarp lugt.


DITHIOPHOSPHATE BS Natriumdibutyldithiophosphat Hovedformål:

Dithiophosphat BS er en effektiv samler til guldmalm og sølv, kobber, zinksulfidmalme. Det viser svag kollektiv effekt til pyrit i alkalisk kredsløb. Dette reagens har lidt rystende egenskab.


DITHIOPHOSPHATE BS Natriumdibutyldithiophosphat Specifikation:

Vare

Indeks

Natriumdibutyldithiophosphatindhold%

49 ~ 53

PH

10 ~ 13

Gyldighedsperiode (måned)

24

Emballage:

170 kg / stål tromle, 200 kg / plastromme

DITHIOPHOSPHATE BS Natriumdibutyl-dithiophosphat Opbevaring og transport: For at være beskyttet mod vand, tørt sollys og ild, ikke liggende ned, ikke på hovedet.

Med over 15 års erfaring er vi velkendte som en af ​​de mest professionelle dithiophosphates Flotation Reagents producenter og leverandører. Hvis du leder efter flydende natriumdibutyl-dithiophosphat, der anvendes som en effektiv samler til flotation af kobber- eller zinksulfidmalmer og nogle ædelmetalmalmer, velkommen til at bestille ordrer hos vores fabrik. Konkurrencedygtig pris og fremragende service er til rådighed.

Hot Tags: flydende natriumdibutyldithiophosphat, der anvendes som en effektiv samler til flotation af kobber- eller zinksulfid-ORE'er og nogle ædelmetaller, producenter, leverandører, fabrik, pris

Relaterede produkter

Undersøgelse

Produkter