DITHIOPHOSPHATE BA

DITHIOPHOSPHATE BA

DITHIOPHOSPHATE BA. Hvid til bleg grå pulver, lugtfrit, henflydende i luften, opløseligt i vand, kemisk stabilt. Dithiophosphate BA er en fremragende samler med skumning ydeevne i flotation af non-ferro metalliske mineraler.

Beskrivelse

DITHIOPHOSPHATE BA


DITHIOPHOSPHATE BA Major komponent: Ammonium dibutylphthalat dithiophosphate

DITHIOPHOSPHATE BA Molekylær formel: (C4H9O) 2PSSNH4

DITHIOPHOSPHATE BA Beskrivelse: Hvid til bleg grå pulver, lugtfrit, henflydende i luften, opløseligt i vand, kemisk stabilt.

DITHIOPHOSPHATE BA Principal bruger: Dithiophosphate BA er en fremragende samler med skumdannelse ydeevne i flotation af non-ferro metalliske mineraler. Det udstiller bestemte egenskaber til at adskille sølv, kobber, bly og aktiveret zink sulfid mineraler og svært polymetallic malm. Den kollektive præstation af Dithiophosphate BA er svag til pyrit og magnetisering pyrit, men er stærk til galena i svag base malm papirmasse. Det er også nyttigt i flotation af nikkel og antimon sulfid mineraler og er især nyttige i flotation af nikkel sulfid mineral med lav flotability, blanding af sulfid-oxid nikkel malme og strømel af sulfid med gangbjergart. Dithiophosphate BA er også nyttigt i inddrivelse af platin, guld og sølv.


DITHIOPHOSPHATE BA specifikation:

Varen

Indeks

Ammonium dibutyldithiophosphate %

95.0

Vanduopløselige stoffer i vand %≤

1.2

Gyldighedsperiode (måned)

24

Pakning:

40kg, 100kg/stål tromle 40kg/plast vævet tasker

DITHIOPHOSPHATE BA opbevaring transport: beskyttes mod vand, glødende sollys og ild, ingen lain ned, ikke op og ned.

Med over 15 års erfaring er vi kendt som en af de mest professionelle Dithiophosphates Flotation reagenser producenter og leverandører. Hvis du leder efter dithiophosphate ba, velkommen til ordrer hos vores fabrik. Konkurrencedygtige priser og fremragende service er tilgængelig.
Hot Tags: dithiophosphate ba, producenter, leverandører, fabrik, pris

Relaterede produkter

Undersøgelse

Produkter