Ammoniumdibutyldithiophosphat Anvendes som den gode samler og frother til flotation af ikke-jernholdige metalmalmer

DITHIOPHOSPHAT BA (Ammoniumdibutyl-dithiophosphat). Hvidt til lysegrå pulver, lugtfri, delikat i luft, opløseligt i vand, kemisk stabilt. Dithiophosphat BA er en fremragende samler med skummende ydeevne ved flotation af ikke-jernholdige metalliske mineraler.

Beskrivelse

DITHIOPHOSPHAT BA ( Ammoniumdibutyldithiophosphat)


DITHIOPHOSPHAT BA Ammoniumdibutyl-dithiophosphat Hovedbestanddel: Ammoniumdibutyldithiophosphat

DITHIOPHOSPHAT BA Ammoniumdibutyldithiophosphat Molekylformel: (C4H9O) 2PSSNH4

DITHIOPHOSPHAT BA Ammoniumdibutyl-dithiophosphat Beskrivelse: Hvidt til lysegrå pulver, lugtfri, delikat i luft, opløseligt i vand, kemisk stabilt.

DITHIOPHOSPHAT BA Ammoniumdibutyl-dithiophosphat Principielle anvendelser: Dithiophosphat BA er en fremragende samler med skummende ydeevne ved flotation af ikke-jernholdige metalliske mineraler. Den udviser specifikke egenskaber til separering af sølv-, kobber-, bly- og aktiverede zinksulfidmineraler og vanskelige polymetalliske malmer. Den kollektive ydeevne af dithiophosphat BA er svag for pyrit- og magnetiseringspyritten, men er stærk for galena i den svage base malmmasse. Det er også nyttigt ved flotation af nikkel- og antimonsulfidmineraler og er især nyttig ved flotation af nikkel-sulfidmineral med lav flotabilitet, blanding af sulfidoxid nikkelmalme og mellemprodukter af sulfid med ganggang. Dithiophosphat BA er også nyttigt i genopretning af platin, guld og sølv.


DITHIOPHOSPHAT BA Ammoniumdibutyldithiophosphat Specifikation:

Vare

Indeks

Ammoniumdibutyldithiophosphat%

95.0

Uopløseligt stof i vand% ≤

1.2

Gyldighedsperiode (måned)

24

Emballage:

40kg, 100kg / stål tromle 40kg / plastikposer

DITHIOPHOSPHAT BA Ammoniumdibutyl-dithiophosphat Opbevaringstransport: For at være beskyttet mod vand, tørt sollys og ild, ikke liggende ned, ikke på hovedet.

Med over 15 års erfaring er vi velkendte som en af ​​de mest professionelle dithiophosphates Flotation Reagents producenter og leverandører. Hvis du leder efter ammoniumdibutyl-dithiophosphat, der bruges som god samler og skummer til flotation af ikke-jernholdige metalmalmer, velkommen til at bestille ordrer hos vores fabrik. Konkurrencedygtig pris og fremragende service er til rådighed.

Hot Tags: ammoniumdibutyldithiophosphat, der anvendes som godsamler og skum til flotation af ikke-jernholdige metalmalmer, fabrikanter, leverandører, fabrik, pris

Relaterede produkter

Undersøgelse

Produkter