Hjem > Om os

Vores historie

Luoyang EagleSky Technology Co, Ltd. Har fokuseret på minekemikalier af høj kvalitet, design og forbedring af processen for metalflotering og opløsningsmiddelekstraktion over 15 år i Kina. Vi startede fra teknisk service og procesdesign, men er nu blevet en af de førende leverandører i minedriftflotationsindustrien i Kina.

Vi havde designet Hydroxamate-samler til en Afrika-minedrift og sparer 2,57 mio. USD om året.

1(001).jpg


Vores fabrik

Luoyang EagleSky Technology Co, Ltd. Er beliggende i Luoyang City i midten af Kina. Som en global leverandør i minekemikalierne, ekstraktionsopløsningsmiddel, er Eaglesky til at skabe merværdi for kunder over hele verden.

2(001).jpg


Vores produkt

Eaglesky Products omfatter følgende:

1, Flotationsreagenser

2, ekstraherende reagenser

3, fine kemikalier

4, ...

Vi leverer minekemikalier over hele kloden til en bred vifte af virksomheder over hele verden, lige fra store multinationale organisationer til små enkeltvirksomheder.

3(001).jpg4(001).jpg


5(001).jpg6(001).jpg


7(001).jpg8(001).jpg


Produktansøgning

De vigtigste produkter er skummiddel, xanthat, hydroxamatopsamler, fosfor- og aminekstraheringsreagens, kobberudtrækningsreagens, anvendes hovedsagelig ved flotation og adskillelse af kobber-, bly-, zink-, guld-, sølv-, nikkel-, cobalt- og andre ikke-jernholdige metalsulfidmalmer og Oxiderede malme, malm af sjældne jordarters metaller, Co-Mo malm, Cu-Zn malm, wolframmalm fint slime, jernmalm koncentrat og etc.

9(001).jpg


10.jpg


11(001).jpg


Vores certifikat

Vi føler altid, at hele vores succes er direkte relateret til kvaliteten af de produkter, vi tilbyder. De opfylder de højeste kvalitetskrav som fastsat i ISO9001, SGS retningslinjer og vores strenge kvalitetsstyringssystem.

Produktionsudstyr

Vi er i stand til at producere 3000mt flotationsreagens, 1000mt ekstraheringsreagens og 1000mt af andre fine kemikalier.

12.jpg


13.jpg


14(001).jpg


Produktionsmarked

Eaglesky Sales managers kan tale flydende engelsk for god kommunikation. Vores vigtigste salgsmarked:

Sydamerika 15,00%

Afrika 30,00%

...

15.jpg


Vores Service

Udover at producere produkter af høj kvalitet, kan Eaglesky også gøre processen for forskellige metaludvindinger. Vi har et fuldt udstyret laboratorium med formaling, flotation, sedimentering, udvaskning og analyseudstyr, der gør det muligt for os at præcist sammenligne alternative reagens suiter mod hinanden. Kunne arrangere ingeniør til at undervise arbejdsmanden på stedet og garantere kunderne det effektive resultat og spare omkostninger.

Vi havde designet Hydroxamate-samler til Boss mining i 2010 og sparet 2,57 mio. USD om året.

16(001).jpg17(001).jpgProdukter